Novom pjesmom “Ti, samo ti” oduševio publiku: Mario Mioč još jače nastavlja dalje! (VIDEO)

Poznati mladi pjevač Mario Mioč je spreman da u svoju estradnu karijeru uloži najbolje, od vrhunskih autora do kampanje kada su u pitanju mediji, ali njegov krajnji cilj je zadovoljna publika.
Svojim novim singlom “Ti, samo ti” za koji je uradio i ekranizaciju oduševio je sve one koji prate ovog pjevača, te mu stižu samo pozitivne kritike na račun nove pjesme.

– Snimanje je proteklo u dobrom raspoloženju, uživao sam radeći na novoj pjesmi koja je za kratko vrijeme dobila velike simpatije publike. Veliko hvala Aci Krsmanoviću na odlično odrađenom poslu oko aranžmana. Također hvala i Marinku Cipiripiu na vrhunskom tekstu! Pjesma za sada napreduje i više nego što sam očekivao i nadam se da će se tako i nastaviti, rekao nam je Mario.

Pjesmu je s razlogom objavio na Dan zaljubljenih jer kompletan singl odiše ljubavlju pa će se u tekstu pronaći svi oni koji vole i vjerujemo zapjevati “Ti, samo ti”.

Ovaj bivši nogometaš kao što je to radio na fudbalskom terenu sada svoje srce ostavlja na estradnoj sceni. Veliki broj nastupa, popunjeni termini i dobre pjesme su dokaz koliko je popularan na Balkanu, u Evropi i šire.
-Još jednom veliko hvala cijelom timu koji je radio na mojoj novoj pjesmi, ali tu nema stajanja, idemo dalje još jače, poručio je Mioč.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI