Novi duet “Prijatelji” izveli na poseban način: Da se birao pobjednik bihaćkog festivala sigurno bi to bili Mujo Isanović i Lejla Leli (FOTO)

Bihaćki festival je ove godine proslavljao jubilej, 25 godina postojanja ove internacionalne manifestacije koja na jednom mjestu okupi estradne izvođače koji predstavljaju nove pjesme.
Estradni tandem Mujo Isanović i Lejla Leli su ove godine predstavili šest novih pjesama o čemu smo već pisali na našem portalu.

Da su ove godine dodijeljivane nagrade žirija i publike sigurni smo da bi Mujo i Lejla osvojili simpatije publike i odnijeli prvu nagradu jer njihov nastup je bio vrhunski. Na sceni su bili toliko skladni posebno izvodeći zajednički duet “Prijatelji” koji je publika više nego dobro prihvatila.

Kada neko sa toliko iskustva na estradi kao što je Mujo Isanović preuzme inicijativu onda sve to mora da valja. U jednom trenutku na sceni kao veliki džentlmen Mujo je Lejli dok su izvodili pjesmu poklonio i cvijet. Nema šta, šmekerski, što bi rekli.

Također ono što je privuklo pažnju je usklađenost njihove scenske garderobe koju su izgleda pažljivo birali za ovu priliku. Ali najviše pažnje u svemu tome privukla je Mujina obuća na kojoj je pisalo slovo “L”. Aplauz od našeg portala i za ovaj detalj.
Dok čekamo video sa nastupa na bihaćkom festivalu pogledajte neke od fotografija:

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI