NOVI DETALJI O PALJENJU AUTOMOBILA MAJE MARIJANE

Maja Marijana za “Blic” otkriva da je njen automobil ispred kuće na Žarkovu, zapaljen još prije tri nedjelje, ali da je zbog istrage to krila.Pošto se već saznalo za požar pjevačica je otkrila sve detalje kao i sumnju da su im počinioci poznati.
– Taj strašni događaj se desio još 22. aprila u 1 i 45 noću. Dva muškarca sa kapuljačama su ušetala non šalantno i zapalila auto. MI smo ih na neki način vidjeli na vrijeme, ali nismo uspjeli da reagujemo kad je požar u pitanju. Ja sam zvala policiju i vatrograsce i oni su odmah došli. Međutim, jaka vatra je uništila auto i šteta je totalna, ali nismo imali osiguranje- kaže u dahu Maja Marijana za Blic.

Pevačica kaže da su ona i njena porodica od požara uznemireni i uplašeni.
– Naravno da smo poslije toga uznemireni svi, muž, dijete i ja. Dogodilo nam se ono što smo gledali na filmovima, poput noćne more. Policiji smo otkrili sve u vezi sa sumnjama, ali o tome i dalje ne možemo javno da govorimo detaljnije kako ne bismo remetili istragu- rekla je Maja Marijana.

Na kraju je istakla da vjeruje policiji i da se nada da će naći piromane.

– Vjerujem da smo na pravom tragu i da će počinioci odgovarati za ono što su nam učinili- zaključuje Maja.
Na pitanje na koga se vodio automobil Maja nije precizno željela da odgovori, ali je ispričala da ona i njen suprug Mladen moraju hitno da kupe novi automobil.

– To je naš zajednički auto koji je u principu više vozio moj muž Mladen. Taj auto nam je služio za odlaske na nastupe, za putovanja duža, tako da u najkraćem roku moramo da se pozabavimo rješenjem problema i da odmah kupimo novi auto- ispričala je pjevačica.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI