Nina iz Zadruge krije strašnu tajnu: Majka robijašica joj uništila život!

Nina Babić odaje utisak jake djevojke, ali kada joj neko spomene majku, odmah nekontrolisano viče i plače, strahujući da u javnost ne ispliva gola istina. Dok je zadrugari čačkaju ne bi li saznali šta sve krije iz prošlosti, ona šuti kao zalivena i moli Boga da se surova istina ne sazna!
– Njena majka Slađana ležala je 15 mjeseci u jednom od najozloglašenijih zatvora u Spužu zbog šverca 23 kilograma marihuane, zbog čega je osuđena u Podgorici u višem sudu. Sve se desilo prije tačno četiri godine kada je Nina imala samo 16 godina. To je bio šok za tako mladu djevojku. Osim što je ostala potpuno sama, morala je da ide u školu, da brine o restoranu u Podgorici koji je njena majka držala, a na sve to i da se sklanja od ogovaranja i upiranja prsta u nju. Tada je i dečko ostavio jer niko nije želio da ima kontakt sa njom zbog majke mafijašice –  otkrio je za STAR izvor iz Crne Gore i dodao:
– Nina je tada morala da napusti školu i prebaci se na vanredno školovanje, jer su je u školi svi šikanirali i nije imala bukvalno nijednu drugaricu. Dečko joj je okrenuo leđa i ostala je potpuno sama. Para je imala da preživi tih godinu i po dana dok joj je majka bila u zatvoru, ali sve ostalo je stalo za nju. Zbog ovoga je majku najviše zamrzila. U rijaliti je ušla da zaradi pare za sebe kako bi bila samostalna i kako bi se odvojila od majke, koja joj je nanijela mnogo zla u najgorem tinejdžerskom periodu za nju. Želi tu tužnu priču da ostavi iza sebe, da nađe dečka, da se uda i stvori porodicu – rekao je za STAR izvor iz Podgorice koji odlično poznaje Nininu majku, a koja se u posljednja dva mjeseca krije i nikom se ne javlja na telefon jer i sama vidi da će istina izaći u javnost.

(Star)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI