Nikolina Kovač izašla sa kćerkom iz porodilišta

Pjevačica Nikolina Kovač nedavno se porodila i na svijet donijela kćerkicu koja je dobila ime Nikoleta.
Danas je ponosni tata pjevač Saša Kapor došao po kćerku Nikoletu u porodilište. Pjevač je supruzi Nikolini koja je prošle nedjelje rodila nasljednicu Nikoletu donio sve potrebne stvarčice kako bi napustili Narodni front.

Tata Saša je prisutnim medijima otkrio na koga beba liči, ali i čemu se najviše raduje.

Preuzbuđen sam, presretan sam. Prvi dani beba liči na mamu. Jedva sam čekao trenutak da izađem i da mijenjamo pelene. Zaljubio sam se na prvi pogled i ima svijetle oči. Nevjerovatan je osjećaj imati djevojčice. Ona je naš anđeo i nosiljka je bijela”, rekao je ponosni tata.

Nikolina i Saša Kapor već imaju sina Nikolaja, a pjevačica je ispričala kako je odabrala ime za kćerku koju je prošle godine poželjela da dobije.
“Predivan je osjećaj, sasvim jedna druga energija. Ne mogu reći ovo mi je draže, ovo je drugačiji osjećaj. Malo sam zbunjena, kao da prvi put izlazim u svijet. Prošle godine sam listala ruska imena i vidjela sam Nikoleta, predivno, Nikolaj i Nikoleta, oba ruska“, rekla je mlada mama i dodala da sada mora da skine koji kilogram viška koji je nabacila tokom trudnoće.

“Imam 10 kilograma viška, ali to se brzo skine”, rekla je ona za “Kurir”.

(Mondo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI