Nikolija se povlači sa scene zbog narušenog zdravlja

Popularna pjevačica Nikolija Jovanović cijelo ljeto provela je radno, zbog čega joj je zdravlje veoma narušeno.
Jovanovićka je spajala i po pet nastupa nedjeljno bez odmora ili slobodnog dana, da bi na kraju vidno oslabila imunitet, što joj se ozbiljno odrazilo na zdravlje, pogotovu na želudac.

“Nikolija je željela da nakon porođaja brže-bolje povrati vitku liniju, pa je non-stop gladovala i za kratko vrijeme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim ima i konstantne probleme sa želucem,” kaže izvor portala Srbija danas i dodaje.

“Ima jake mučnine, a kada se i natjera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedjeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša.”

Izvor dodaje da je upravo to razlog što je ostavila pjevanje.
“Nikolija nije htjela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvijestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pjevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedjelje provesti na moru, ali i po ljekarima”, zaključio je izvor.

(Tracara)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI