Niki As uz vrhunsku ekipu snimio novu pjesmu “Zar baš mene” koju je posvetio voljenoj ženi (VIDEO)

Poznati pjevači veoma rijetko daju puno povjerenje mlađim kolegama na estradi, ali kada to urade onda je sigurno da su prepoznali istinske vrijednosti onih koji budu počašćeni tim potezom.
Predstavljamo vam pjevača koji obećava mnogo kada je u pitanju estradni posao jer je prije svega na vrlo profesionalan način riješio da predstavi javnosti svoju drugu pjesmu u karijeri. Dokaz ovim tvrdnjama je i nesebično zalaganje popularnog pjevača Fazlije koji je stao iza mladog kolege jedinstvenog imena Niki As.

POBJEDNIČKA EKIPA

-Moja nova pjesma nosi naziv „Zar baš mene“ i veoma sam ponosan na kompletnu ekipu koju čine poznata estradna imena. Tekst je djelo čovjeka koji je radio za velika imena na estradi Hare Vražalica, Fazlija je uradio fenomenalnu muziku i dao sve od sebe da to zvuči vrhunski. Aranžmanski je to upakovao Sajko Pašovski, gitare mix & mastering Džore odsvirao Nermin Mušić Nerko, , prateći vokal Mensura Bajraktarević, a sve je snimano u studiju „Pašovski sound“, rekao je Niki.

Novi singl „Zar baš mene“ pjevač je posvetio najvoljenijoj i najbitnijoj osobi u njegovom životu koja je njegova najveća podrška, a to je njegova supruga.
-Tako je, u životu morate imati nekoga ko će vam ulijevati snagu da posao koji volite radite što bolje. Hvala vrhunskoj ekipi koja je uradila sjajan posao. Želio bih se zahvaliti posebno mom ocu i gazdi caffea „Sara“ gdje pjevam  već proteklih šest mjeseci na ogromnoj podršci.  Publici obećavam još mnogo dobrih pjesama.

Estradnjaci vam predstavljaju novu pjesmu „Zar baš mene“  i sigurni smo da ćete je već sutra pjevušiti i zavoliti.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI