Nezapamćeni haos! Pobjesnila Nadežda gađala Lunu tanjirom , razbijala stvari, Adamu pozlilo (VIDEO)

Nakon što su se Nadežda Biljić i Adam Đogani verbalno sukobili na vratima Bijele kuće, umiješala se i Luna i nastao je neviđeni haos!

Adam je pobjesnio na Nadeždu zbog njene izjave, a ticala se pokojnog glumca Milorada Mandića Mande koji je preminuo 2016. godine.

– Alo, bre! Nemoj da mi stavljaš riječ koju nisam rekao! Ja sam u njegovoj klasi bio do njegove smrti i on je bio moj profesor! Nisam bio na njegovoj predstavi! Bio sam u “Akademiji 28” kad je on umro, probali smo neku predstavu! Ništa ne razumiješ! Bravo, retarde jedan! – urlao je Adam.

A zatim je Nadežda skinula jaknu i krenula da se bije sa njim, međutim, obezbjeđenje ih je razdvojilo.

Dojurila je Luna, zaprijetila Nadeždi pitanjem: “Na koga se ti zalijećeš?! Ovima koji te vrijeđaju u kući tako da pričaš, a ne meni i mom bratu, jesi čula, glupačo jedna?!“, a njih dvoje su se i dalje prepucavali.

Nadežda je počela da ruši stvari, da prevrće klupe…i zahtijevala od zadrugara da kažu ko je to vrijeđa u kući.

– Nećeš na mog Adama da širiš mu*a! Sramota da te bude da skačeš i da ga udaraš! Ne zanima me što ti ne razumiješ srpski! Na Adama nećeš da širiš svoja mu*a! To kod Mikija tamo radi! – rekla joj je Luna, poslije čega je Nadežda još više pobjesnila.

 Hoćeš da me gađaš* Čime? Tanjirom? – provocirala je Luna.

– Hoću! Da vidiš koliko sam bolesna! – rekla je Nadežda i onda zgrabila tanjir i gađala je, a zadrugari su joj šokirano govorili kako “nije normalna”.

Adam nije mogao da se kontroliše, a zadrugari su ga spriječavali da ne nasrne na Nadeždu. Luna je počela da vrišti i da plače.

– E, sad ćete da vidite koliko sam bolesna! – rekla je Nadežda i izašla napolje, a Adamu je pozlilo.

– Neee! Ne! – vikala je Luna u suzama, pa dodala: “Je*aću vam mater svima!”.

Pogledajte haos koji je izbio: 

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI