Nezaboravna svadba u Americi: Dok je Adnan pjevao, mladoženjin amidža iz Štutgarta ga kitio eurima (VIDEO)

Prelijepa svadba, baš kao iz bajke, desila se prije nekoliko dana u Bowling Greenu, Kentucky, a sretni mladenci bili su Esmir i Mirela Ferizović. Organizacija je bila besprijekorna, od osvjetljenja koje je koštalo nekoliko hiljada dolara, enterijera, do izbora pjevača koji će zvanicama odnosno svatovima priuštiti nezaboravan provod. Zato su se odlučili za pjevača Adnana Šibonjića koji živi i radi u Sjevernoj Karolini USA i jedan je od najtraženijih pjevača za veselja i svadbe. Sigurni smo da mladoženja nije žalio novac ni kada je Adnan u pitanju.

ADNAN ŠIBONJIĆ I KLAVIJATURISTA MIRZA DAUTOVIĆ

Atmosfera je bila više nego dobra, igralo se i pjevalo, a jedan od najveselijih bio je mladoženjin amidža koji je stigao iz Štutgarta. Izgleda da ga je Adnan “pogodio u žicu” pa ga je amidža zakitio pozamašnom sumom eura. Iznenađenje je bio dječak koji je u jednom trenutku zasvirao na klavijaturama i jednom riječju “razvalio”. Svi su bili iznenađeni i nagradili ga velikim aplauzom.

 
Ipak najljepši i najdirljiviji trenutak na ovoj glamuroznoj svadbi bio je kada su mladenci zaplesali uz veliki hit “Da se opet rodim”. 

Bio je ovo događaj za pamćenje, a Adnan Šibonjić je još jednom dokazao svoje kvalitete. Nakon svadbe su mnogi poželjeli da im baš on pjeva na nekom veselom događaju tako da su mu gosti prilazili i tražili kontakt telefon. Mi ćemo reći svaka čast i poželiti Adnanu mnogo uspjeha u daljem radu.

VESELO I NA FAJRONTU

(Estradnjaci.ba)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI