NEVJEROVATNE EMOCIJE U NOVOM SINGLU „PRIJATELJI“: Beko-Anto M Grgić u pjesmi pronašao sebe (VIDEO)

Premijerno na najboljem estradnom portalu Estradnjaci.ba imate priliku poslušati pjesmu jednostavnog naziva „Prijatelji“ koja u sebi nosi posebnu emociju i već na prve taktove vas osvaja svojim tekstom i muzikom.
Pjevač Beko-Anto M. Grgić kaže da je u stihovima pronašao sebe, svoj grad Kotor Varoš, svoje prijatelje koje je sudbina odvela u bijeli svijet.

-Kako da se jednostavno ne zaljubite u takvu pjesmu i jednostavno sam je morao snimiti. Smatram da svaki pjevač pjesmu treba prvo osjetiti da bi je otpjevao kako publika i očekuje. Ekipa koja je realizovala moj singl „Prijatelji“ je sastavljena od vrhunskih imena u svome poslu. Autor teksta i muzike je Muharem Hamzakadić Haro, za aranžman su se pobrinuli producenti Dejan Parmak i Franjo Valentić. Tu je i ekipa muzičara: Buzuki i akustična gitara Boris Duginovački Zamba, harmonike Samir Kadirić, prateći vokali Jadranka Krištof i Dragan Brbas Fudo.
Beko nije želio ništa prepustiti slučaju tako da je pjesmu „Prijatelji“ ekranizovao i dočarao publici slikom ljepotu i draž ove pjesme.

-Prelijepe kadrove u spotu snimali smo u Zagrebu, Splitu, Zadru, Đakovu, slapovima Krke, u rodnom gradu Kotor Varoši , Knittelfeldu u Austriji i potrudili se da sve izgleda vrhunski i zaista sam zadovoljan, rekao nam je pjevač.

Emocije koje proizilaze kroz ovaj singl su zaista nevjerovatne, od ljubavi do tuge, od rodnog grada do sudbine. Sigurni smo da ćete zajedno sa Bekom pjevati pjesmu “Prijatelji”.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI