“Nesuđena moja” nova balada Sabita Husičića Šere je ono što je publika čekala: Uz vrhunsku ekipu do hita! (VIDEO)

Balada u modernom stilu “Nesuđena moja” koju je snimio i otpjevao poznati pjevač Sabit Husičić Šera već po samom objavljivanju dobila je pozitivne kritike estradnih kolega i javnosti. Ono što je ekipa estradnjaka primijetila kod publike koja prati ovog pjevača više su nego zadovoljni, jer kako komentarišu, očekivali su od Šere baš ovakvu pjesmu u kojoj će pokazati svoje glasovne mogućnosti.

-U pitanju je ljubavna tematika, baš kako publika voli. Tekst za “Nesuđena moja” pisali su Zlatan Matrić i Marija Rosić, muziku i aranžman provjereni majstor Kenan Fejzić Ćina. Sve je snimano u nama dobro poznatoj WS Music produkciji, rekao nam je Šera u kratkom razgovoru. 

Pjesma je ekranizovana u jedan spot vrhunske kvalitete i tehnologije 4K, a pjevač je osim muzičkih pokazao ovoga puta i odlične glumačke sposobnosti.

-Hvala na komplimentima. Ekipa produkcije Invenio films odlično je odradila posao.Jedan dio spota smo snimali u Beogradu, Knez Mihajlovoj, beogradskom metrou, a jedan dio u Bijeljini. 

Ono što ovu pjesmu također posebno krasi što je u današnje vrijeme rijedak slučaj je to što je muzika odsvirana na živim instrumentima čime je Šera također zadovoljan.

-Spomenuću i odličnu Mensuru Bajraktarević koja je otpjevala prateće vokale i mogu reći da je ona sigurno jedan od trenutno najboljih ženskih bh. vokala. Ne smijem zaboraviti Bertana Kominova koji je svirao klarinet. 

U moru estradne hiper produkcije sigurni smo da će pjesma “Nesuđena moja” biti jedna od onih koje će se slušati i pjevati. Na youtubu bilježi odličan broj pregleda koji raste iz sata u sat, a komentari su odlični što govori u prilog tome da je Sabit Husičić Šera napravio odličan posao, a “Nesuđena moja” već ponijela titulu hita.

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI