Nermin Bjelić Nero objavio novu pjesmu i spot “Slobodno”: Nećete odoljeti prelijepim kadrovima jezera Modrac (VIDEO)

Na festivalu Ilidža 2019.godine pjevač Nermin Bjelić Nero se predstavio pjesmom “Slobodno”, a nakon godinu dana riješio je snimiti u studiju, ali i dodatno uljepšati kada je u pitanju snimanje spota. 
-Pjesmu  “Slobodno” dobio sam na poklon za Ilidžanski festival 2019. od velikog i dobrog prijatelja Nardina Masića koji je radio tekst. Sve sam realizovao u svom studiju tako da sam bio zadužen za muziku i aranžman, kaže pjevač.

Prelijepi kadrovi Bjelićevog zavičaja uljepšali su priču u pjesmi, a prelijepa djevojka koja se pojavljuje u spotu vrhunski je odradila svoj dio posla. Ideja da se snimanje desi baš na jezeru Modrac došla je sasvim slučajno.

-.Tako je, slučajno sam sreo svog prijatelja i gazdu restorana “Robinzon” na Modracu Mirzu Begovića, i tako u priči da trebam snimati spot on mi predloži da dođem kod njega i završim taj dio posla. Još mi je rekao imaš sve privilegije u odnosu na druge pjevače jer daleko si ispred njih. Hvala mu na svemu od srca. Djevojka koja se pojavljuje u spotu je model Adelisa Harbaš i odlično se snašla. U spotu se pojavljuje i moj školski drug iz muzičke škole koji je ujedno svirao i gitaru Mr. Elvis Sivčević. Ono najbitnije je da je spot snimao Muhamed Kahrimanović.
S obzirom da proteklih godina iza Nere stoji Grand produkcija pjevač zbog situacije sa pandemijom Covid-19 neće moći trenutno putovati u Beograd pa će promociju odgoditi do septembra.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI