Nermin Bjelić Nero cijeni prijateljstvo na estradi: Denis me u Americi uvijek dočeka kao pravi domaćin, ove godine ću ga ugostiti u Bosni

Nakon što je objavio novu pjesmu i spot “Moj zumbule” Nermin Bjelić Nero je spakovao kofere i otišao na dogovorenu turneju u Ameriku. Pjevač “odrađuje” dogovorene nastupe na radost mnogobrojne publike, a poznato je da je on neko koga u Americi mnogo vole, a svaki nastup prođe fenomenalno.
5. i 6. aprila je Nermin imao nastupe u European sports baru u Atlanti te je to bila prilika da se sretne sa kolegom i prijateljem pjevačem Denisom Rapkićem. Bilo je to prelijepo druženje, a neizbježna je bila i pjesma.

-Denisa poznajem već dvije godine, uvijek me dočeka kao pravi domaćin, pa i zapjevamo skupa. Ove godine ću ga ugostiti i ja u svom domu u Bosni , a također i u mom studiju Pasha gdje ćemo snimiti par covera, rekao nam je Nero.

Bjelića smo pitali kako prolazi američka turneja, da li je zadovoljan?
-Kod mene turneja ide po planu,  sve je ok 🙂 vraćam se kući za 1 maj. Planiram da objavim još jednu pjesmu koju sam završio. Autor muzike i aranžmana sam ja, a snimao sam u svom studiju. 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI