Nekada je bio perspektivan karatista, a danas osvaja svojim glasom (FOTO)

Ovaj plavušan sa slike danas žari i pali širom regiona, a nekada je bio skroman momak koji je odrastao u takvoj sredini gdje nije bilo ni muzičke škole, ni fudbalskih igrališta. Rođen je 27.marta 1988. i za sebe kaže da je uprkos neimaštini u okruženju ipak proveo lijepo djetinjstvo i stasao u normalnog momka.

Ljeta je provodio pored jedne od najljepših bosanskih rijeka Une, gdje I dan danas rado odlazi da se relaksira. Željan promjena i novih iskustava, još kao osnovac učlanio se u karate klub i ubrzo postao reprezentativac Bosne i Hercegovine. Kao karatista osvojio je treće mjesto na balkanskom prvenstvu i postao jedan od perspektivnijih sportista u svojoj zemlji.

bubi 2

U četvrtom razredu srednje škole prijavio se za učešće u šouu „OBN Music Talents“ i postao jedan od najpoznatijih tinejdžera u BiH. Otkako je stao na scenu i osjetio čari pozornice, ovaj klinac nije prestajao da iznenađuje svojom kretivnošću i taletnom. Baš zbog njegove specifičnosti od samog početka je uz njega bila armija fanova koja ga je bodrila u svakom trenutku.

Poslovni menadžment diplomirao je desetkom, a nakon završetka fakulteta vratio se muzici. Danas uživa u statusu zvezde “Granda”, do kog je došao zahvaljujući svom talentu i upornosti.

bubi 3

Ako još uvjek niste pogodili ko je mali zvrk sa slike, riječ je o Erminu Redžiću Bubiju.

(Zvezdegranda)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI