Neda Ukraden posjetila plastičara pa povećala zadnjicu!

Neda Ukraden ozbiljno se priprema za Evrosong, a to pored odlične pjesme i vrhunskog glasa, podrazumjeva i savršen izgled. Popularna pjevačica dobija samo riječi hvale na račun njenog izgleda. Poznato je da Neda ulaže mnogo truda u svoju spoljašnost i da često posjećuje kozmetičare kako bi njegovala svoju ljepotu.
– Iako polako ulazi u osmu deceniju života, Neda je kao grom. Jeste zaslužna genetika, ali ona se uvijek pažljivo njegovala i držala do sebe pa se sad i to vidi. Pred Beoviziju, a onda i Evrosong, ona je po preporuci prijateljice posjetila jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi se riješila par kilograma viška. Doktor joj je predložio brzo i efikasno rješenje – masne naslage iz jednoj dijela tijela prebaciti u drugi. Tačnije, vidljivi višak sa butina i stomaka deponovati u zadnjicu. – kaže izvor i dodaje:
– To je rutinski zahvat kojem pribjegavaju i mlade djevojke kako bi izgledale zgodnije i koji pri tom ne nosi nikakav rizik jer nema stranog tijela u ogranizmu, za razliku od ugradnje silikona koji je već nešto drugo i okidač za brojne komplikacije – kaže izvor za SVET blizak Nedi Ukraden. Što da ne, samo naprijed!

(Svet)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI