NEĆETE VJEROVATI ŠTA JE ŠERIFU KONJEVIĆU SUPRUGA NAPISALA U PORUCI

Jasna Gospić i Šerif Konjević bili su gostujući članovi žirija u emisiji  showa „Zvijezda možeš biti Ti“. I jedno i drugo iza sebe imaju izuzetno bogatu estradnu karijeru pa će njihovi komentari odnosno savjeti takmičarima sigurno puno pomoći ukoliko se odluče jesti „estradni hljeb“.

Konjević je još na početku emisije rekao kako je siguran da žiri ne gleda na male promašaje takmičara u pjevanju jer ipak trebaju biti svjesni da je svima njima pojavljivanje pred kamerama i žirijem svaki put nešto novo pa je razumljivo da ih trema savlada.
Šerif odnosno „bosanski Pavaroti“ kako ga mnogi na estradi zovu, uživo je otpjevao refren jednog svog hita i tako još jednom pokazao raskošnost svog glasa, ali i opravdao komentare da je jedan od najboljih pjevača u regionu.

Raspoloženi Krajišnik osim što je pomno pratio takmičare, ni mobitel nije ispuštao iz ruku. U jednom momentu je kazao kako se dopisivao sa suprugom. Fikret nije mogao, a da ne pita pjevača šta mu je supruga napisala?

Konjević je kroz smijeh rekao da je poručila da manje priča. Hodžiću odgovor nije bio jasan pa je priupitao: „Na koga je mislila?“.

– Vjerovatno na tebe Fikrete – kroz smijeh je rekao Konjević.

(Hayat)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI