Nećete vjerovati koliko hiljada eura je uplaćeno na račun Aleksandre i Davida

Srboljub Subotić tvrdi da je glavni razlog svakodnevne svađe između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića zapravo velika suma novca koji su zajedno potrošili, a koji su im uplaćivali ljudi koji su ih pratili tokom rijaltija.
Aleksandrin stric za TV magazin ističe kako Aleksandra smatra da su pare zarađene od fanova bile više njene, jer misli da je popularnija od Davida, te da odatle potiče njen bijes koji pokazuje pred kamerama.

– U cijeloj priči u “Zadruzi 2” oko Davida i Aleksandre se stalno spominju neke pare. To je novac od tih žena fanova. David je sam rekao da su pare stizale na njegovo ime, ali da su ih zajedno trošili. Jedna od tih žena je meni lijepo rekla da su one Aleksandri poslale oko 20.000 eura za troškove advokata i jednog suđenja, međutim, do tih troškova nije došlo jer je sudski proces obustavljen. To je bilo dok su David i ona još u “Parovima” učestvovali. Nakon toga, pred ulazak u “Zadrugu 2”, znam da su dobili oko 5.000 eura. I te pare, koliko god da ih je bilo, David i ona su ih potrošili. Aleksandra se toliko svađa sa njim oko novca, vjerovatno smatra da je ona poznatija pa da je imala više prava da troši ono što su im fanovi davali – otkriva Srboljub i dodaje:

– Sigurno je da su dobili 25.000 eura, a tu je bilo i više novca. Ovo je ono što ja znam, fanovi koji su im slali pare, te žene su mi same rekle. Aleksandri su samo pare bitne, ona sada misli da je velika zvijezda. Ona jeste poznata i piše se o njoj, ali čime se ona bavi osim rijalitija da bi bila zvijezda? Sutra da zaradi 100.000 eura, ona će ih prekosutra potrošiti, tako radi. Mislim da čak ni Davidova majka Biljana, kod koje su boravili, nema pojma o koliko novca se tu radi. Shvatala je da oni imaju, ali baš koja suma je u pitanju, mislim da ne zna. Oni su izlazili i trošili po 100 eura za šampanjac. Skroz su se uzvijezdili i mislili su da će te pare vječno da traju. Poslije svega što je bilo, ne vjerujem da će se David i Aleksandra ikada pomiriti.
Srboljub navodi da je uprkos brojnim dešavanjima, Aleksandra uvijek bila dobrodošla u svoj dom u Kaluđerici.

– Imala je Aleksandra gdje da dođe nakon napuštanja “Zadruge”, ovo je njen stan i Karađorđev. Otišla je kod Biljane zbog djeteta, što je i normalno, kćerka joj je bila tamo i ja to ne osuđujem. Odlučila je tamo da ostane, ali mogla je da se vrati ovamo, nikakav problem. Bio sam joj i podrška u studiju dok se nije okrenula protiv mene, mislim da je i to bio uticaj žena koje su je finansirale.

Aleksandrin stric Srboljub Subotić ističe da tokom rijalitija njegovu punu podršku ima brat Karađorđe, koji je takođe dio “Zadruge 2”, dok se razočarao u bratanicu i njenu majku Ljubu Pantović.
– Karađorđe je najispravniji, on je čovjek koji u rijalitiju ne laže ništa. Mnogo toga i prešuti, a ja taj njegov stav podržavam. On ne želi da se svađa, a raznih je tu situacija bilo. S druge strane je Ljuba, koja je toliko stvari slagala, a uz nju se i Aleksandra upustila u neke laži – za TV magazin navodi Srboljub.

(Blic)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI