happy new year 2018

Nećete moći da povjerujete gdje su Džinovići kupili vilu

Folk pjevač Haris Džinović sa suprugom Melinom i djecom Đinom i Kanom deset godina je živio u kući na Banovom brdu koja je u vlasništvu Gorana Boškovića, brata Danice Drašković. Kako je Goran odlučio da tu vilu proda, Haris je mogao da završi na ulici, ali se brzo snašao i kupio plac na Dedinju gdje je sagradio luksuznu kuću.

Nezvanično, Džinović je početkom godine kupio parcelu na Dedinju, a za svega pet mjeseci je izgradio luksuznu vilu koja se procjenjuje na dva miliona eura. U elitnom beogradskom naselju komšije su potvrdile da se Melina i Haris uskoro useljuju u novi dom.

“Viđali smo Džinoviće kako dolaze ovdje. Tokom gradnje kuće Haris je skoro svaki dan dolazio da nadgleda radove i majstore koji su radili. Nije ništa prepuštao slučaju, već je želio da učestvuje u svakom dijelu gradnje. Čuli smo da su iznajmili arhitektu koji se bavio cijelim uređivanjem kako spoljašnosti tako i unutrašnjošti doma”, otkrivaju komšije koje žive u istoj ulici gdje će se i Haris uskoro doseliti.

Novi dom Džinovića, prema procjeni građevinskih stručnjaka, vrijedi oko dva miliona eura.
“Gornji sprat je predviđen za djecu, dok se u donjem dijelu doma nalazi prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Pošto je poznato da Haris obožava da kuha, njegov uslov je bio da kuhinja bude velika da bi za svoje goste mogao da sprema omiljene specijalitete. Melina je željela da ima ogroman garderober i posebnu sobu gdje bi mogla da stavi sve svoje kreacije”, rekao je izvor blizak Džinovićima.

Inače, Haris i Melina će se sa djecom u ovaj dom useliti krajem ljeta kada će unutrašnjost doma bila u potpunosti završena. Haria nije bio dostupan na telefon kako bi potvrdio ove navode.

(Alo)

KOMENTARI