NE SMETA JOJ ŠTO JE OŽENJEN Kaća se ljubi sa Vranješom u kafani!

Pjevačica Katarina Grujić prije samo nekoliko dana demantovala je vezu sa oženjenim fudbalerom Ognjenom Vranješom, ali je njena priča pala u vodu budući da je snimke na kojima se ljubi sa njim objavila na svom Instagram nalogu.

Iako Vranješ sa suprugom Danijelom ima kćerku, a za svoj brak tvrdi da je skladan, to mu nije smetalo da samo zbog Grujićke doleti iz Atine i iznenadi je. Novopečeni par uputio se u jednu prijestoničku kafanu, a malo poslije ponoći zaboravili su da su na javnom mjestu i počeli da razmjenjuju nježnosti. Poneseni dobrom atmosferom i alkoholom, cijelu noć snimali su jedno drugo, a u nekoliko navrata Ognjen je pjevačicu naočigled svih strasno ljubio.

Njegovo opušteno ponašanje dopalo se Katarini, koja je gotovo sve ljubavne scene zabilježila snimcima, a da je više nego zadovoljna što više ne krije partnera, govorio je i osmjeh na njenom licu.

Kako je prije nepunih mjesec dana okončala vezu sa crnogorskim biznismenom Kostom, ovakav njen potez i javno pokazivanje oženjenog fudbalera iznenadio je mnoge.

Tvrdnje pojedinih medija da je razlog raskida sa Kostom njegova prevara nije komentarisala, ali je nedavno ispričala da bi dečku, kada bi je prevario, napravila pakao od života i odmah ga zamijenila drugim.

– Da sam u toj situaciji i da me neko prevari, ne znam kako bih odreagovala, ako bih bila bijesna. Vjerovatno bih nokautirala i jedno i drugo da se to meni desilo. Ko zna, možda mi kvrcne u glavi i pojavim se ja sa drugim likom, pa mu napravim haos od života – rekla je Grujićka za “pink.rs“, a poslije nekoliko dana, riješila je da riječi sprovede u djelo.

Ni bliski prijatelji mladog fudbalera nisu iznenađeni ovom vezom, a jedan od Vranješevih najboljih prijatelja i saigrača za “Alo!” je ispričao da je bilo samo pitanje vremena kada će njih dvoje završiti zajedno.

– Od trenutka kada se Katarina pojavila, Ognjen je očaran njom. Mislim da njegovo udvaranje i muvanje traje tri-četiri godine. Oni su prije dvije nedjelje zvanično riješili da će započeti vezu i to što je još oženjen ne znači ništa, budući da je njegov brak pri kraju bio i prije Kaće. Kada smo saznali da je sa njom, svi smo ga zezali da mu se konačno ostvario dječački san. Te snimke ne znam zašto su kačili, nije im to trebalo, ali oni najbolje znaju – kaže Vranješev bivši saigrač koji je zamolio da ostane anoniman.

Iako je Katarina snimke sa novim dečkom ostavila na svom profilu, Ognjen je poslije par sati s Instagrama obrisao svaki trag o noći koju je proveo sa pjevačicom. Budući da je njegova supruga zbog nesuglasica u braku nedavno otputovala u Bosnu i povela zajedničku kćerkicu, javno priznanje veze sa Grujićkom sa sigurnošću će izazvati haos.

(Alo)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI