Natašu Bekvalac pokrala spremačica!

Poslije svih nemilih događaja koji su joj se desili u životu i nasilja koje je preživila od supruga Luke Lazukića, Nataša Bekvalac doživila je novi peh. Kao neko ko veoma voli ljude i otvorenog srca prima nove poznanike u svoj život, pjevačica je prije oko godinu dana na preporuku angažovala ženu koja je čistila njen stan po potrebi, što je uglavnom bilo dva puta nedjeljno.

– Nataša je vjerovala da je žena koju je angažovala za spremanje i čišćenje stana, starosti oko 50 godina, poštena i lojalna, a ispostavilo se da je sve vrijeme ona krala novac iz njenog novčanika i iz stana. Poslije nekoliko mjeseci od kad je ta žena počela da radi u Natašinom stanu na Dedinju, Nataša je s vremena na vrijeme sumnjala da joj neko krišom uzima novac. Vraćajući film u svojoj glavi, počela je da povezuje spremačicu sa sitnim krađama koje su se, sada je već izvjesno, dešavale više puta – ispričao je izvor “Blica” blizak policiji.

Slučaj koji je Nataša prijavila policiji nije se desio u Beogradu već u Novom Sadu

– Nataša je tih dana boravila sa bebom u Novom Sadu i pozvala je spremačicu da dođe kod nje da joj sredi stan. Žena je došla i poslije nekoliko sati Nataša je primjetila da joj je nestalo 200 eura iz tašne, gdje je imala još novca. Ona je u novčaniku imala 900 eura, a kada je kasnije pogledala, našla je 700 eura. Nataša je pozvala policiju i prijavila cijeli slučaj – otkriva izvor.

– Policija je brzo došla i saslušala ženu, koja se rasplakala i priznala da je ukrala Nataši tih 200 eura. Pokazala je da ih je sakrila u fioci kuhinjskih elemenata ispod escajga, kao i da je planirala da ih kasnije uzme odatle – otkriva izvor iz policije.

Po standardnoj proceduri, Nataši Bekvalac u ovom slučaju nije ni potreban advokat jer je sve na Tužilastvu koje postupa po službenoj dužnosti, po prijavi policije.

(Republika.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI