NATAŠU BEKVALAC JURE ZBOG LUKINIH DUGOVA

Luka Lazukić je pretukao Natašu Bekvalac, a do sukoba je došlo nakon svađe u stanu na Dedinju.

Prva ozbiljna svađa između pop zvijezde Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića nastala je kada se saznalo da on navodno duguje ozbiljnu sumu.

Kako tvrdi izvor, blizak IT stručnjaku, Luka duguje oko 50.000 eura određenom krugu ljudi, koji više nisu željeli da čekaju novac, pa su ga svakodnevno pritiskali.

Pošto on nije vraćao pare, pozivi su počeli da stižu i na Natašinu adresu.

“Uveliko se o tome pričalo i ranije, samo je sada eskaliralo. On duguje velike pare nekim ljudima, otprilike, kada se sve sabere, blizu 50.000 eura. Nataša je počela da dobija pozive sa raznih strana i tražili su od nje da vrati pare koje duguje njen suprug. Kada je to čula, bila je šokirana. Nije vjerovala šta ju je snašlo, jer se to njoj nikada ranije nije desilo”, otkriva izvor i dodaje da je tada došlo do prve svađe između supružnika.

“Nataša je željela da razgovara sa Lukom o svemu, međutim, on je odbijao da priča o tome i tada je, malo pred Uskrs, došlo do svađe. Luka je napustio stan i otišao kod roditelja na nekoliko dana, nakon čega su Nataša i on izgladili odnose”, kaže izvor blizak Lazukiću.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI