Natalija Trik FX molila Anabelu da spasi Lunu iz Zadruge, a dobila je šok odgovor

Ulazak Anabela u “Zadrugu 3” podigao je veliku prašinu, a svakodnevne svađe između nje, bivšeg supruga Gagija Đoganija i kćerke Lune Đogani mnogi osuđuju, a sada se oglasila i Natalija Trik FX koja je kao dugogodišnja poznanica porodice Đogani iznijela nepoznate detalje.
Pjevačica Natalija Ibraimov iz grupe TRIK FX, koja je i sama bila učesnik pomenutog rijalitija, istakla je da je povrijeđuje kada vidi koliko je teško Luni.

– Plakala sam prije neki dan kada sam gledala kako se svađaju, plakala sam zbog Lune i zbog Nine, njene sestre koju znam, koja je predivno dijete i koja ni kriva ni dužna prolazi kroz sve ovo – rekla je pjevačica za IDJTV.

Natalija je i dodala da se od prve sezone Zadruge nije slagala sa odlukom da Luna Đogani bude učesnica, kao i da se čak obratila Anabeli i rekla joj da izvede kćerku iz rijalitija.

– Anabeli sam jednom poslala poruku dok je Luna prolazila kroz pakao u prvoj Zadruzi “Anabela, vadi dijete odande, ne treba joj to, spašavaj je!” Ona mi je dogovorila: “Luna je borac na majku, ne brini ti za nju” Ja sam joj dobronamjerno kao majka poslala poruku, jer ne bih nikad dozvolila svom djetetu onako nešto.

Anabela je u “Zadruzi” priznala da je trpila od Gagija, a pjevačica je istakla da je Luna zbog cijele situacije istraumirana.
– Sve se vrti kod njih sada oko novca i to je žalosno i preko grbače ovog jadnog djeteta. Vratila bih se u rijaliti samo Lunu da zaštitim, da je zagrlim, njoj to najviše treba. Djevojka je istraumirana cijeli život je gledala strašne stvari. Prvo kako joj otac tuče majku, pa kako se drogira, pa još sve ovo što je preživjela u prvoj, drugoj Zadruzi… Užas – rekla je Natalija, a zatim istakla da je Anabela ušla u rijaliti jer je ostala bez para.

– Anabela je odlijepila, ona da radi, da ima novca ne bi pomišljala da ulazi u rijalitiju. Njoj ni u drugom braku ne ide, ona sa Andrejem kao da proživljava isto što i sa Gagijem i to je strašno. Ona se utripovala da joj je Luna okrenula leđa, a to je samo u njenoj glavi. I za kraj, Natalija je potvrdila ono o čemu se govorilo, a to je da je Anabela trpila fizičko nasilje od tadašnjeg supruga Gagija, ali nije podržala to što je tada šutila. Osim toga, dodala je da je Gagi sada potpuno drugačiji čovjek.

(Blic)
Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI