NAPETA SITUACIJA NA RAJSKOM OSTRVU: Zola potpisao ugovor, Miljana još nije odlučila!

Tokom boravka na Rajskom ostrvu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola razgovarali su o njegovom obećanju da će joj sav honorar prepisati, kao vid sigurnosti prema njoj.

Iako je on ipak potpisao ugovor, Kulićka nije mogla da stavi svoj potpis, kako je tvrdila, zbog toga što se on loše osjećao.
Ne mogu da potpišem, jer se ti osjećaš loše! Ja kada bih uzela od tebe, a ti isto nemaš oca… Mene i moje dijete bi Bog kaznio, tako da ja tebi svakako ne bih uzela novac – govorila je MIljana.

Sve to stoji Miljana, ali ti si tražila ugovor, koji sam ja potpisao, ti treba da potpišeš. Ti povjerenja u mene nemaš, ja tebi vjerujem. Ja ne bih želio dijete sa tobom kada ti ne bih vjerovao – odgovorio je Lazar.

Ako riješim da rodim dijete, ovo važi, ako ne riješim, ovo ne važi – odlučila je Miljana, ali ipak nije mogla da potpiše ugovor, jer je tvrdila da Zoli nije bilo dobro.

Miljana i Zola su došli ponovo u sukob, kada je Lazar izjavio da mu Kulićka ne bi dala novac ukoliko odluči da ne održi trudnoću, zbog čega se zadrugarka uvrijedila.

Da li misliš da bi bila čovjek, kada ti ne bi dala novac, a znam da nemaš oca? – upitala je Kulićka kroz suze.

Ne bi, kada bi te prevario ovdje sa nekom – odgovorio je Zola.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.
(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI