Nakon raskida saradnje sa Miligramom evo šta je uradio Alen Ademović

Nakon što je poslije sedam godina prekinuo saradnju sa grupom “Miligram”, pjevač Alen Ademović započinje samostalnu karijeru.




Bivši pjevač grupe Miligram kojeg je proslavio hit “Kruška”, ovih dana u studiju Baneta Opačića snima svoju prvu pjesmu.

View this post on Instagram

SLEDECI CHALLENGE Prva pesma koju sam radio sa CECOM 💥IDI DOK SI MLAD💥💥💥💥💥💥💥/muz:MILI ,tekst:MARINA💥💥💥💥 Miligram je naziv moje muzike koju pravim sve ove godine za vas. Imao sam sreće da ceo život radim sa sjajnim izvođačima. Izdvojio sam svojih 70 hitova i ako veruješ u svoj talenat snimi cover pesme iz videa, zaprati @miligramofficial Instagram stranicu i snimak stavi pod haštag #milicover Taguj talentovanog prijatelja ispod videa i neka salje cover😃 NAGRADA😃😃za jedinstveni, najbolji snimak je pazi sad👉💥💥💥👉 SNIMANJE OFICIJALNE OBRADE PESME za koju si snimio cover,SPOT I GOSTOVANJE NA NOVOM MILIGRAMU sa tom obradom Druga pesma ,drugi challenge je “IDI DOK SI MLAD"/CECA/ Čekam vas 🤙🏼🤙#milicover #ceca

A post shared by MILIGRAM (@miligramofficial) on

Na obostrano zadovoljstvo, Bane i Alen sklopili su saradnju, a sudeći po coveru koji se našao na Opačićevom Instagram profilu, biće ovo veliki hit.



Alen je nedavno objavio i fotografiju sa hit mejkerom Draganom Brajovićem Brajom i estradnim menadžerom Banetom Obradovićem, tako da nema sumnje da će pjevač samostalnu karijeru započeti sa najjačim timom.

View this post on Instagram

"Neustrasivi"Krcka se…@melos.estrada @brajamusic_official

A post shared by Alen Ademovic (@alenademovic__official) on






(Srbijadanas)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI