Nakon pokušaja samoubistva Dunja Ilić otkrila kako zarađuje za život

Dunja Ilić (28) septembar će pamtiti kao težak mjesec, pošto je prvo pokušala sebi da oduzme život, a potom je u subotu, 21. septembra, preminuo njen otac.
Nekadašnja  pjevačica od muzike ne zarađuje, a sada živi od “tarot čitanja”.

Ona je objavila video u kojem ljude obavještava o cijeni koju naplaćuje za određene usluge, pa je poručila:

– Veliko čitanje je 40 eura, podrazumijeva osam pitanja na polju finansija, porodice, ljubavi, karijere, zdravlja… Malo čitanje je 20 eura i podrazumijeva dva do tri pitanja na polju ljubavi.

Dunja je istakla da zainteresovani mogu da joj se jave putem mejla, a na Jutjub kanalu mogu se pronaći njeni snimci na kojima obavlja pomenuto “čitanje”.

Podsjetimo, Dunja je u Instagram lajv uključenju rekla da je popila tablete, te da namjerava sebi da oduzme život, ali je zahvaljujući brzoj reakciji njenog dečka italijanska policija Dunju prebacila u bolnicu.

Naime, oni su upali u stan u Bolonji, u kojem je Dunja bila, a u kojem su je pronašli u besvjesnom stanju. Njihovom brzom reakcijom ljekari su uspjeli da joj spasu život.
– Posljednji put se obraćam na ovu temu. Imam papir da nemam nikakvo psihičko oboljenje. Doživila sam nervni slom. Nisam prva ni posljednja. Patim kako je meni lakše i ne morate razumjeti, ali ne skačite (ili skačite). Ja moram da nastavim kao da se ništa nije dogodilo, jer bih u suprotnom skrenula. Svog oca sam volila, a to što su odnosi u mojoj porodici bili komplikovani je nešto drugo. Hvala novinama koje su ispale korektne. Ljudima koji su imali nevjerovatne ponude da me prime kućama itd. Šta god mi napišete i najcrnje, ja vam želim od srca sve najbolje. Tako mi je dobro u duši. Puno ljubavi – napisala je Dunja 26. septembra ove godine.

Inače, nedavno je sječom vena pokušala da se ubije bivša srpska porno glumica Nevena Hot, kojoj je tekst za prvu pjesmu – nedavno snimljenu – pisala upravo drugarica Dunja Ilić.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI