Nakon optužbi MC Damira produkcija se oglasila saopštenjem!

Nakon što je napustio rijaliri MC Damiro iznio je šokantne optužbe na račun obezbjeđenja televizije Pink koje ga je, kako je naveo, tuklo prije napuštanja imanja u Šimanovcima.

S obzirom na neistinitost ovih informacija produkcija TV Pink odmah je odgovorila na tvrdnje bivšeg rijaliti učesnika, tvrdeći da je MC Damiro, kao i svi ostali, ljubazno ispraćen iz Zadruge.

– Široki auditorijum je upoznat sa problemima koje MC Damiro ima, prije svega sa alkoholom. U takvom stanju on je često pokazivao devijantne oblike ponašanja, a jedan u nizu je i taj da je u toku žurke, seksualno uznemiravao Keti Ristić, koja ga je u nekoliko navrata odbila. Revoltiran time i svjestan problema koji je napravio, on je odlučio da napusti rijaliti i u toj namjeri ga niko nije spriječavao. Njegovi navodi da ga je obezbjeđenje tuklo sve su samo ne istina – tvrdi produkcija.

Najljubaznije je ispraćen, svjestan činjenice da bi zbog njegovog nedoličnog ponašanja svakako uslijedila diskvalifikacija. MC Damiro će na račun televizije Pink morati da isplati 100.000 eura zbog napustanja Zadruge 1 i Zadruge 2 – navode u produkciji i dodaju da je MC Damiro bez problema pobjegao u prvoj sezoni, a da je u drugoj to pokušao u nekoliko navrata, ali bi se ispred kapije svaki put predomislio i plakao da se vrati.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI