Najbolji spoj u novoj duetskoj pjesmi: Moni i Fazla pokazali zašto se voljeni ne rastaju! (VIDEO)

Nakon singla “Majka stara sa Drinom razgovara”  koji je objavio neposredno pred novu 2019. godinu poznati pjevač Damir Šabić Fazla svoju vjernu publiku obradovao je “ni manje, ni više” duetom sa kolegicom koja je sigurno jedna od najpopularnijih na regionalnoj estradnoj sceni. U pitanju je Moni, pjevačica koja iza sebe ima veliki broj hitova, a koju publika neizmjerno cijeni. Vrlo slični po interpretaciji, emociji koju ispolavaju u pjesmi, Fazla i Moni su pun pogodak za ono što možemo sada slušati i uživati, a to je duet “Voljeni se ne rastaju”.
-Nakon dugogodišnjeg prijateljstva sa Moni i naših zajedničkih nastupa jednostavno sam osjetio momenat da nas dvoje snimimo jedan duet, jer ja smatram da je Moni sigurno naša najjača bh. zvijezda i smatram da nisam pogriješio u izboru ženskog vokala.  Ovo moja prva duetska pjesma i ja sam zaista prezadovoljan. Kao i prethodnu pjesmu koju ste spomenuli i ovu sam radio u studiju “N&M” Nerko Music u Živinicama tako da je on uradio muziku i aranžman a tekst Salkan Kerla. Zahvaljujem se svim mojim saradnicima, rekao je za estradnjake Fazla.

Slijedi snimanje spota za novu pjesmu a Fazla je odlučio kadrove snimati u Beču.
-Dugujem publici da sve ovo izgleda mnogo profesionalno jer oni su ti koji nas podržavaju u ovom poslu i trudiću se maksimalno da tako bude. Ništa sigurno ne bih uspio bez moje najveće podrške a to je moja porodica koja vjeruje u mene. Na kraju bih poručio: Slušajte naš duet “Voljeni se ne rastaju” jer svako od vas će se sigurno naći u ovoj pjesmi, jer imamo hit!

(Estradnjaci)

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI