Najbolja bosanska motorijada u Sacramentu: Denis Rapkić priredio nezaboravan provod bajkerima koji su došli iz svih dijelova SAD-a (VIDEO)

U Americi kažu: Gdje pjeva Denis Rapkić tu je dernek i najbolji provod.

Posljednji za sada, a koji će ostati u posebnom sjećanju svim prisutnim desio se u Sacramentu Californija. Ćeif u pravom smislu te riječi za bajkere koji su stigli iz svih dijelova Amerike priredio je pjevač koji “ostavlja srce na sceni”.
-Bila je to 10.-ta bosanska motorijada na koju su došli sjajno raspoloženi bajkeri iz mnogih gradova i država SAD-a: Detroit, St Louis, Chicago, Des Moines, San Francisco, Salt Lake City, L.A. … Bilo je fenomenalno što se vidi i na snimcima, rekao nam je Rapkić koji važi za jednog od najtraženijih pjevača u Americi.

Već nam je poznato, a o tome smo pisali da ovaj pjevač nastupa “rame uz rame” sa najvećim zvijezdama estradne scene tako da je sigurno da je sa razlogom pjevao i na ovom velikom događaju.

-Iskreno, moram se zahvaliti mojim dragim prijateljima i kolegama Allmir i Tribune band, koji radi svojih obaveza prema poslu nisu uspjeli prisustovati na ovoj manifestaciji, pa su poznavajući moje kvalitete, kao jedinu zamjenu, preporučili mene. Posebno mi je drago što je ovo bio dernek za deset.

Poznato je da bajkeri vole dobar provod, a uz činjenicu da su prešli desetine hiljada kilometara onda možete zamisliti o kakvom ćeifu i derneku govorimo, a to im je ovoga puta priredio Denis Rapkić koji je ne štedeći glas pjevao više od 7 sati neumornim bajkerima koji su bili više nego oduševljeni njegovim izvedbama pjesama, starih i novih hitova, narodne i rock muzike. U nastavku možete pogledati i video materijal sa ovog vrhunskog događaja.
Pjesma “Motori” kao i mnoge druge orila se među bajkerima koji su uglas sa Denisom ispratili i ovu i ostale pjesme, a sve ovo nije moglo proći i bez Bešlićevih hitova.

http://

(Estradnjaci)

 

 

 

 

 

 

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI