NADEŽDINO PSIHIČKO STANJE DRAMATIČNO SE POGORŠALO

Nadežda Biljić je pobjegla iz prve, a onda i iz druge sezone rijalitija “Zadruga”, a sada za “Alo!” objašnjava uzroke i posljedice te odluke. Pjevačica, naime, kaže da sada prolazi kroz pravu dramu, jer joj se psihičko stanje toliko pogoršalo, da bez lijekova ne može.

– Psihički sam veoma loše. Pijem lijekove za depresiju, anksioznost… Ljekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u “Zadruzi” nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osjećala. Mogla sam da povrijedim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom liječenju i nadam se da ću biti dobro – kaže Nadežda za “Alo!” i objašnjava da zbog lošeg psihičkog stanja mora da bude okružena ljudima koji je vole, prije svega porodicom.

– Ne smijem nigdje da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim – kaže Nadežda.

Pjevačica, koja se proslavila u “Zvezdama Granda”, a onda i u “Pinkovim zvezdama”, ističe da je niko iz produkcije nije zvao nakon izlaska iz rijalitija, ali očekuje da će problem riješiti mirnim putem, a ne sudskim.

– Produkcija mi je oprostila bježanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspjela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma… Nedovoljna doza lijekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija riješiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je posljednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih – kaže za “Alo!” Nadežda Biljić.– Luna mi je uhvativši me za ruku napravila takve modrice i podlive, da vam ne mogu opisati. Sve sam uredno dokumentovala fotografijama i pregledom kod ljekara. Krunićka me je u prvom rijalitiju ošamarila, a u drugom psihički zlostavljala. Postoje video-snimci, ali i kompletna medicinska dokumentacija. Nikome više ništa ne želim da praštam. Dosta je bilo – kaže Nadežda za “Alo!”.

(Espreso)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI