Nadežda nema od čega da plati 100.000 eura duga Pinku

Nadežda Biljić na sve načine pokušava da skupi 100.000 eura, koliko iznosi kazna za to što je pobjegla iz „Zadruge“, ali izgleda da će u tome teško uspjeti.

Nastupa skoro da nema i pored toga što je dobila dobru reklamu učešćem u rijalitiju, pa zato mora da moli prijatelje i kolege da je preporuče vlasnicima diskoteka i menadžerima. Iznos koji mora da plati je za nju preveliki i uopšte nema ideju kako će vratiti taj dug, zbog čega iz dana u dan postaje sve više očajna i depresivna.

– Nadežda je svjesna greške koju je napravila, ali ona je takva osoba i ne kaje se. Nije mogla više da izdrži u „Zadruzi“ i zato je pobjegla, samo što je tada uspjela da se dogovori s čelnicima Pinka da im ne plati penale, već da uđe u narednu sezonu za džabe. Pošto je sada ponovo pobjegla i našla se u istom problemu, više nema prostora za dogovor s produkcijom. Već je zvala neke ljude, kuka da nema dinara u džepu, moli da je neko preporuči i angažuje za svadbe, veselja ili bilo koju drugu tezgu – priča izvor blizak Biljićki i dodaje da pjevačica iz očaja pomišlja čak i da digne ruku na sebe.

– Nadežda je inače vrlo depresivna i često mijenja raspoloženja. Kad je izašla iz „Zadruge“, prvo mi je rekla da se nimalo ne brine kako će zaraditi pare za penale, ali već poslije dva dana potpuno je drugačije govorila. Zvala me telefonom, plakala je i neprestano ponavljala da će se ubiti jer ne može da podnese pritisak. Posla nema, a mora što prije da skupi pare dok joj ne stigne tužba – kaže naš sagovornik.

(Kurir)

Nadežda nije odgovarala na naše pozive, ali je u jednom od retkih intervjua nakon bežanja iz rijalitija rekla da se nada da će moći da postigne neki dogovor s produkcijom Pinka.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI