Nadežda Biljić pokušala da isječe vene! (FOTO)

Nadežda Biljić doživila je nervni slom i potpuno izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem, pa je nakon razbijanja stvari po kući pokušala čašom da isječe vene.

Pinkova zvijezda i u drugoj sezoni “Zadruge” doživjela je krizu identiteta i ponovo pokušala bijeg, ali bezuspješno. Nakon žestoke svađe s Lepim Mićom, koga je pokušala i da gađa šoljom, Nadežda je završila u zatvoru. Kad je izašla iz njega, ona je još više pobjesnila, pa je počela da vrišti i moli da je puste da izađe.

Kako niko nije poslušao njene vapaje, Biljićka je počela da prijeti da će se povrijediti.

Isjeći ću se. Samo tako će da me izvedu odavde. Oni mene namjerno ovdje je*u. Ja treba da sječem vene da bi me pustili kući – rekla je ona i potrčala ka kupatilu.

Pjevačica je podigla rukave, zgrabila čašu koja je stajala pored lavaboa i pokušala da je razbije kako bi isjekla vene. Srećom, obezbjeđenje je reagovalo i otelo joj staklo iz ruke.

– Daj mi to ovamo! – rekla im je i dodala da želi da ode.
– To je jedini način da odem, da se sječem. Pustite me da izađem. Pravim nervnog bolesnika od sebe jer neće da me puste. Želim kući – urlala je Nadežda.
Branislav Radonić Brendon pokušao je da smiri Biljićku.

– Samopovrjeđivanje je kažnjivo po ugovoru. Zašto bi se sjekla, ti ne poštuješ sebe? Razgovaraj s psihijatrom – rekao joj je on.

– Izaći ću, preskočiću ogradu. Kakav psihijatar, idem kod njega deset dana. Nije mi dobro. Osjećam se bespomoćno, sama sam ovdje. Kradu mi sve, nemam šta da jedem – rekla je ona, a potom krenula da traži oštar predmet u kupatilu kako bi se isjekla.

Kako ni u tome nije uspjela, Nadežda je uz viku izašla iz kupatila i počela da lomi sve što joj se našlo pod rukom.
– Ozbiljan problem ću da napravim. Sve ću da polupam – rekla je ona dok su se cimeri sklanjali i vikali na nju.

– Bježi, budaletino jedna luda. Marš napolje! – rekla je Rebeka.
Nadeždu je obezbjeđenje uhvatilo i na silu izvelo napolje, nakon čega je ona otišla na kapiju i nogom iz sve snage šutirala vrata u namjeri da izađe iz kuće.
Neko iz produkcije poručio je Biljićki da nema ingerencije da je pusti, a ona je počela da plače, pa su je cimeri jedva smirili.

(Kurir)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI