Nada Topčagić ostaje bez krova nad glavom

Pjevačica Nada Topčagić ponovo je imala probleme sa nekretninama, a ovog puta, kako se navodi, za sve je kriv njen advokat.

“Ne znam šta se tačno tu zbilo, ali kako se priča po komšiluku, Nadu je advokat, kog je angažovala da je zastupa u tim poslovima, prevario i ona će, kako sam čuo, sad da ostane bez tog stana. Da li će uspjeti sve da riješi, niko ne zna, a ona svakodnevno završava neku papirologiju”,ispričao je Nadin komšija.
“Ništa, ništa, sve je to u redu, danas ili sutra treba da mi stigne to iz suda da vidim šta ćemo i kako, to je završena priča, mora da se uradi šta mora, vjerovatno ću morati da uzmem i advokata. Imali smo takvog advokata da nije dobro radio posao, nije nas obavještavao o svemu kako je trebalo i sad šta je tu, kad bude stiglo sve iz suda onda ću znati šta da radim”, ispričala je Nada, a piše Pink.rs.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u medijima se pojavila vijest da je Nada odlučila da rasproda skoro kompletnu imovinu koju posjeduje u Srbiji, a i šire, jer je zapala u ogromne dugove.

Ona je to potvrdila i tom prilikom istakla da je u tolikim problemima da želi samo da rasproda sve i da ostavi jedan mali kutak za sebe.

(Scandal)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI