Na spisku elitnih prostitutki uhapšenog makroa nalazi se i Sanja Stanković?!

Šapčanin Mihajlo Maksimović, koji je ponovo uhapšen zbog sumnje da je elitne prostitutke, među kojima su i neke poznate ličnosti, podvodio bogatim klijentima, ponovo je u centru pažnje zbog spiska mušterija koji je pronađen u njegovom računaru, piše Kurir.
Kako navodi izvor Kurira, jedna od elitinih prostitutki koja se našla na ovom spisku je i Sanja Stanković, koja je trenutno učesnica “Zadruge”.

Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplijenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat – otkrio je izvor Kurira.
Prema riječima izvora Kurira, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahtjeve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

(Pink)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI