Na estradi se priča o Sadiku Hasanoviću: Momak koji je pjesmom “Zašto nisi ostao dijete” oduševio region (VIDEO)

Sigurno jedan od najboljih mladih interpretatora na muzičkoj sceni je Sadik Hasanović koji se već dokazao i na svojim nastupima širom regiona. Sa coverom koji je snimio za pjesmu Muharema Serbezovskog “Zašto nisi ostao dijete”, a koji je izveo sa ogromnom emocijom i vokalno bezprijekorno, iza sebe je ostavio i mnoga velika estradna imena. Ovaj cover trenutno je među Top 5 najgledanijih, a o tome mladi pjevač kaže:

-Na moje veliko zadovoljstvo, ovaj cover sam snimao u studiju kod Amila Loje u Sarajevu, i nisam ni slutio da će postići ovako veliki uspijeh. Ovo mi je bila odskočna daska za dalju karijeru, pozivi za moja gostovanja stižu sa svih strana. Kako rekoste pregledi na youtube rastu, trenutno je negdje oko 1,4 miliona i preponosan sam. Postao sam po ovoj pjesmi prepoznatljiv kod publike i mogu slobodno reći da je ovo moja lična karta.

O karijeri Sadika Hasanovića, njegovim nastupima, kontaktom sa medijima i svim potrbnim estradnim detaljima brine sponzor  Mustafa Haba Hanić. Informacije i dogovor oko gostovanja na br. telefona +38761695590 ili  +38761316726

Estradni portal Estradnjaci.ba upravo zahvaljujući gospodinu Haniću ostvario je veoma uspiješnu saradnju sa Sadikom Hasanovićem.

O svojim planovima pjevač kaže:

-U aprilu ću objaviti još jedan cover, a na ljeto izlazi moja druga pjesma!

Estradnjaci vam preporučuju da uz uživanje poslušate “Zašto nisi ostao dijete”:

(Estradnjaci)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI