Munir Ćoralić novom pjesmom “Dok ti dođeš pameti” poslao jasnu poruku: U stihovima će se pronaći mnogi (VIDEO)

Nova pjesma poznatog pjevača Munira Ćoralića ugledala je svjetlost dana što je njegova publika željno isčekivala. Pjevač se ovoga puta predstavlja sa singlom veoma interesantnog naziva “Dok ti dođeš pameti”, koji je i ekranizovao i na profesionalan način odlučio promovisati u javnosti.Povjerenje da se kao autori "potpišu" na ovoj pjesmi Munir je dao sjajnom tekstopiscu Snježani Milinčić, muziku i aranžman je uradio Enes Velić pozatiji na estradi kao Kriger, gitare je odsvirao Dragan Todorović Buca, a kao bek vokal se pojavljuje Mensura Bajraktarević. 

-U studiju "EV Kriger" u Cazinu  je bilo zadovoljstvo raditi jer smo se svi trudili da pjesma zvuči baš kao što smo i zamislili. Zadovoljan sam jer sam publici poklonio kvalitetnu pjesmu i nadam se da će im se dopasti, kaže Ćoralić.

Refren pjesme nosi poruku i sigurno će se mnogi pronaći u stihovima:

"Dok ti dođeš pameti sve će propasti

onda ću se nekoj drugoj više dopasti

svi će redom reći da je bila sretnija

al u stvari samo je mrvicu pametnija".


-Snimili smo i spot za koji je zaslužna ekipa na čelu sa Enesom Abdićem tako da smo time zaokružili čitavu priču oko moje nove pjesme, rekao nam je zadovoljni pjevač koji je odlučio osim na radio i tv stanicama singl "Dok ti dođeš pameti" promovisati i na najčitanijem portalu Estradnjaci.ba.

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI