Mira Medan objavila novi singl “Žena stena”: Autora pjesme inspirisao pjevačicin sukob sa Karleušom (VIDEO)

Još uvijek se prepričava žestok sukob pjevačice Mire Medan u Zvezdama Granda koja je oštro uzvratila na kritike Jelene Karleuše koje joj je uputila u emisiji. Podsjetimo se da se ovaj sukob nastavio i van kamera, na portalima, u printanim medijima.
Mira je tada dobila veliku podršku na estradi, jer važi za pjevačicu sa vrhunskim glasovnim mogućnostima, a pokazala je da je prava lavica sa stavom.

Podstaknut onim što se dešavalo i gledajući Zvezde Granda i taj sukob autor Branko Sanader je stupio u kontakt sa pjevačicom te joj ponudio tekst pjesme “Žena stena” koja odlično opisuje Miru kao nekoga ko je veliki borac u životu. Autor muzike je također Branko, dok je aranžman djelo Nemanje Antonića.
Iz jednog istinitog događaja nastala je pjesma koja je Miri “na prvu” odmah legla, a sada je publika ima priliku i slušati. Pjevačica je svoj dio posla odradila kao i uvijek vrhunski. U planu je promocija nove pjesme Mire Medan “Žena stena” na radiostanicama, televiziji, printanim medijima. Prva premijera se desila u programu BN televizije.

(Estradnjaci)

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI