Milica moli pjevače da se pomole za estradnog menadžera koji je u teškom stanju

Pjevačica Milica Todorović (29) javno se obratila i zamolila sve svoje kolege da se mole za život estradnog menadžera Bora Lalevića, koji je trenutno u teškom stanju i priključen je na respirator.

Todorovićka je zamolila svoje kolege da u najtežem trenutku uz molitvu pruže punu podršku uspješnom estradnom menadžeru i vlasniku Kamarad produkcije.
– Drage kolege, pomolimo se za našeg prijatelja Bora, da izdrži i izađe iz ove situacije kao pobjednik. Trenutno je na respiratoru. Naš prijatelj i menadžer Bor Lalević – piše u njenoj objavi uz koju je dodala tužan emotikon.

Inače, Bor je veoma poznat u estradnim krugovima, a menadžer je mnogim velikim pjevačkim zvijezdama među kojima su Lexintong i Tropiko bend. Bor je, inače, godinama bio menadžer Aca Pejovića.

U njegovom vlasništvu je i produkcija “Kamarad”, koja je zadužena za organizaciju nekih od najvećih i najspektakularnijih koncerata na Balkanu.

 

Podsjetimo, Milica Todorović je takođe prije nekoliko dana dobila rezultate koji su bili pozitivni na korona virus, a zarazila ju je njena bliska drugarica i pjevačica Slavica Ćukteraš.
U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osjećale bolje i test ne pokaže da smo negativne – rekla je Milica za naš portal.

(Telegraf)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI