Mirza Selimović priredio djevojci odmor iz snova

Mirza Selimović jedan je od najzaposlenijih pevača u „Grandu”, ali uprkos brojnim nastupima, izdvojio je malo vremena kako bi djevojci Jeleni Knežić priuštio odmor iz snova. Mladi par je ljetovao u Pargi, odakle nosi lijepe uspomene i preplanuli ten, a pobjednik „Zvezda Granda” od prije nekoliko sezona i inspiraciju za nove pjesme!

– Volim Grčku i sva mjesta u njoj, sviđa mi se mentalitet ljudi, more, a posebno Jonsko, pa sam zato izabrao Pargu. Pored divnih plaža, postoje važne historijske građevine, koje obavezno treba posjetiti. Išli smo automobilom, pošto i Jelena i ja volimo da uživamo u vožnji i predjelima. I nismo se pokajali što smo najviše vremena proveli u Pargi, jer se ne zna šta je bilo lejpše – more, plaže, ljudi, stara tvrđava, restorani, muzika – kaže Selimović i dodaje:

– Već prvog dana sam iznajmio motocikl, pa smo se vozali i tražili neke skrivene plaže, trudili smo se da svaki dan bude drugačiji – otkrio  je talentovani pjevač, koga još od 2014. godine, kada je trijumfovao u najpoznatijem i najdugovečnijem muzičkom takmičenju u regionu, nazivaju nasljednikom Zdravka Čolića. Mirza ne krije da je romantičan, pa se trudio da svojoj dragoj priredi trenutke za pamćenje.

– Najljepše se osjećam kad sam na moru. Uveče lagana večera, riba i bijelo vino sa njom… Može li bolje? Jedno veče dok smo sjedili u restoranu na obali osoblje je diglo goste na noge, pa smo svi igrali uz sirtaki, bilo je zaista predivno. Postoji još prelijepih momenata, ali ne mogu baš sve da vam otkrijem – ispričao je popularni pjevač i dodao da će svojoj Jeleni prirediti još neko romantično putovanje, ali prije toga ga čeka velika američka turneja, koja će trajati od kraja avgusta do kraja septembra. On ne krije da je grčka muzika na njega djelovala inspirativno, ali za nove pjesme ima vremena, budući da je tek snimio spot za duet „Da se opet rodim” sa Ivanom Selakov, čija se promocija očekuje u drugoj polovini avgusta. U pitanju je pjesma Pere Stokanovića, koja je postala popularna u izvođenju Sinana Sakića prije dvadesetak godina, a Mirza i Ivana su je odjenuli u novo pop ruho.

(Express)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI