happy new year 2018

Mirza sa Harijem u Americi slavio uspjeh pjesme (video)

Pjesma “Da se opet rodim” koju je pobjednik Zvezda Granda Mirza Selimović snimio sa Ivanom Selakov oduševila je publiku do te mjere da je za mjesec dana na Jutjubu spot pregledan impresivnih deset miliona puta, učinivši je tako pjesmom koja je najbrže došla do ove brojke kada su saradnje “kraljice dueta” u pitanju.

Ova lijepa vijest zatekla je mladu zvijezdu u Americi gdje je imao izuzetno uspješnu turneju na kojoj je održao čak osam koncerata pred prepunim salama, a slučaj je htio da se tamo sretne i sa legendarnim Harijem Varešanovićem. Uspjeh su proslavili u izlasku okruženi saradnicima i prijateljima koji žive u SAD, a tom prilikom raspoloženje je bilo takvo da su uz gitaru zapjevali nekoliko pjesama na opšte oduševljenje svih.

“Najprije moram da kažem da sam presretan zbog reakcije publike na našu pjesmu. Drago mi je što su prepoznali svu emociju i energiju koju smo uložili u pjesmu. Imao sam prilike da otpjevam i pjesmu na koncertima u Americi i mada je prošlo svega nekoliko nedjelja oduševilo me je što je većina publike već pjevala sa mnom. Što se turneje tiče, Amerika nas je dočekala otvorenih srca i raširenih ruku i sigurno ću uskoro gledati da ponovo dođem ovamo. Naravno da je sve ovo zaslužilo i da malo proslavimo a to su posebni momenti kada mi zapjevamo za svoju dušu i drago mi je što je to i zabilježeno kamerom”, rekao je Mirza.

(Scandal)

KOMENTARI