happy new year 2018

MIRKU ŠIJANU PRIJETI MAFIJA, Goca očajna!

Nasljednika Goce Božinovske jure opasni momci zbog neraščišćenih računa, a on se pravi lud. Mirko Šijan, sin popularne pjevačice i Zorana Šijana, jednog od vođa nekadašnjeg „surčinskog klana“, našao se na meti mafije iz Novog Pazara. Kako tvrdi jedan njegov prijatelj, žestoki momci ga jure zbog neraščišćenih računa.

– Mirko je stalno u nekim kombinacijama sa opasnim momcima. Ponaša se kao da mu niko ništa ne može i sad ga jure Novopazarci. To su ozbiljni ljudi s kojima nema šale, ali Mirka je baš briga. On se pravi lud – kaže izvor.

Ovim povodom ekipa Kurira je pozvala Gocinog sina, koji je okrenuo priču na svoju vodenicu.

– Ma to su gluposti! Samo sam dva puta u životu bio u Pazaru. Ima li tamo dobrih riba, pa da idem? Mora da su me pomiješali s nekim! Da je neki drugi grad, pa i da razumijem, ali sa Pazarom nemam nikakvih dodirnih tačaka – objasnio je Šijan, dok se Božinovska danima nije javljala na telefon.

Mirko Šijan, inače, stalno upada u probleme, zbog čega njegova majka nema mira. Prije dvije godine osumnjičen je da je nožem povrijedio mladića na Kopaoniku, a zbog osionog ponašanja ljeta 2015. protjeran je iz Crne Gore. Nekoliko mjeseci kasnije u džipu u kojem je bio suvozač nađena je droga. Vjeruje se da je mladi Šijan skrivio udes sa policijskim vozilom u kojem su bili pripadnici SAJ, iako je njegova majka Goca tvrdila da je ona vozila.

Goca Božinovska u javnosti često hvali svog mezimca, a kad joj pukne film, tada kaže da je digla ruke od njega.

– On ima 25 godina i rekla sam mu da uzme život u svoje ruke. Ja sam otupjela i odustala od toga. Probala sam sve, ali nisam uspjela, ne vrijedi. On je odgovoran za sebe, toliko mogu da vam kažem. Molim vas da me ubuduće zovete samo zbog mene, a ne zbog njega. Imate njegov broj, pa ga zovite, eto toliko – rekla je Božinovska.

(Espreso)

KOMENTARI