MINA KOSTIĆ PROGOVORILA O PORODIČNOJ TRAGEDIJI

Folk pjevačica Mina Kostić u svojim intervjuima najčešće govori o profesionalnim uspjesima i kćerkici Anastasiji, a na loše, tužne i tragične trenutke iz svog života trudi se da se ne osvrće zbog čega mnogi nisu znali kakva ju je muka zadesila u najranijem djetinjstvu.

– Ona se baš napatila… Uopšte joj nije lako. Doživjela je baš veliku tragediju kad je bila mala, mislim da o tome nikad nije ni smogla snage da priča. Izgubila je rođenu sestru, ne znam koliko godina su imale tad, baš su klinke bile. Sestra joj se utopila… To je tragedija sačuvaj Bože, ne dao Bog nikome. Znam da je baš propatila zbog toga, a prije dvije godine ostala je i bez oca, to ju je tek uništilo, baš ga je voljela – otkrio je izvor blizak pjevačici, koja je potvrdila aznanja.

 Jeste, istina je, jedna mi se sestra udavila kada je imala trinaest godina… To sam jako teško podnijela – potvrdila je Mina, a potom se osvrnula na svoj odnos sa članovima porodice, te dodala da joj je veoma teško pala i očeva smrt, prije dvije godine.

– Svi smo jako vezani, jako se lijepo slažemo. Čujem često da se ljudi ne slažu dobro sa bratom ili sestrom, nas je desetoro i svi se dobro slažemo.  Oca sam izgubila prije dvije godine, za njega sam bila baš vezana… I zaista, nisam bila ni svjesna da će mi biti ovako teško. Niko me nije pitao kako mi je… Fale mi mnogo, žao mi je što se ocu nisam malo više posvetila – iskrena je bila Mina, koja je na kraju razgovora dodala da će ocu posvetiti pjesmu.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI