Mina Kostić otkrila ko joj je oko struka stavio 60.000 eura

Mina Kostić često je pjevala na privatnim žurkama poznatim muškarcima, a sada je otkrila koji joj je dao najviše para!
Kako kaže, pjevala je Siniši Mihajloviću i Mateji Kežmanu, i dopalo joj se.

– Pjevala sam ja i Mateji Kežmanu i Siniši Mihajloviću, ali najdraži od svih mi je Deki Stanković. On je uvijek fin, kulturan, obožava da pjeva, a i dobar bakšiš ostavlja. Pravi je džentlmen. Pjevala sam mu na vjeridbi, svadbi, krštenju – objasnila je Mina koja je otkrila i kako je na slavljima na kojima pjeva Milu Đukanoviću.

Džej Ramadanovski i ja smo stalno pjevali Milu. Umjela sam često Đukanoviću da kažem: “Vi ste moj idol”. Oslovljavala sam ga sa “šefe”. On najviše voli pjesmu Zorice Brunclik “Ubile me oči zelene”. Ta pjesma ga je baš pogađala. Milo nije osoba koja daje novac da svi vide, nego to radi na kulturan način – otkrila je pjevačica.

No, Mina se najviše oparila od Stanka Subotića Caneta koji joj je jednom prilikom dao nevjerovatnih 60.000 eura!
– Nikada neću zaboraviti kada mi je Cane oko struka stavio 60.000 eura. Napravio je kaiš od novčanica. Njemu se mnogo dopada moja pjesma “Stariji čovek”, pa sam je pjevala nekoliko puta. Takođe sam pjevala i sve pjesme Cece Ražnatović, čije numere obožava – kaže Mina.

– On je džentlmen koji me uvijek ispoštuje. Za takve mi nije teško da nastupam i cijelu noć. Nije mi to maltretiranje, već uživanje. Malo je takvih ljudi – sva sretna rekla je Mina Kostić.

(Republika.rs)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI