Miloš Bojanić za dlaku izbjegao nesreću na moru

Pjevač Miloš Bojanić već trideset godina zna gdje i kako provodi ljeto. Od juna, a nekada čak i malo ranije, Miloš pakuje kofere i seli se na nekoliko mjeseci u Crnu Goru gdje ima prelijepu kuću u mjestu Baošić kraj Herceg Novog. Ove godine imao je najljepše društvo jer su mu stigle unuke od sinova Mikice i Baneta iz Amerike.

– Miloš dosta vremena provodi na moru, nekada je sam, nekada u društvu supruge, ali svi znaju da je Miki najsretniji kada mu dođu unuke iz Amerike jer ih ne viđa često, možda jednom ili dva puta godišnje. On ovdje u Baošićima uživa i oporavi se od zamornog Beograda, a kada mu dođu unuke on se bukvalno podmladi. Sa njima skroz podjetinji, vodi ih na razne plaže, ispunjava im sve želje, vodi ih u grad, ma ponaša se kao pravo dijete – otkriva dobro obavješten izvor za “Alo!“. U sve to uvjerio se i paparaco “Alo!” koji je Bojanića ulovio kad se spremao da sa unukama zaplovi u avanturu.

– Pošto dugo ima kuću na moru, Miloš je sebi prije nekoliko godina kupio i čamac kako bi se opuštao na njemu, plovio, a nekada iz zabave išao i da peca. Sada je kao ponosni deka odveo unuke da im pokaže nekoliko predivnih skrivenih plaža na koje može samo da se ode čamcem, a koje su one jako htjele da vide – otkrio nam je izvor.

Niko, međutim, nije mogao da predvidi da će se desiti nezgoda i da deda i unuke neće daleko odmaći.

– Bojana, Aleksandra i Anđelija su se spakovale, ponijele sve stvari koje im trebaju za jedan dan van kuće i uputile se sa dekom u avanturu. Nije prošlo ni pet minuta od kada su krenuli, nešto se čudno čulo kod motora i samo su stali. Miloš je zbog djevojčica ostao pribran iako mu nije bilo svejedno, pozvao je pomoć i nadao se da će se sve brzo završiti. Drama nije trajala dugo i brzo su se Miloš i djeca dokopali kopna, ali djevojčice su bile uznemirene tokom cijelog dana – uvjerio se reporter “Alo!” na licu mjesta, a kako saznajemo djevojčice više nisu htjele da se voze barkom, već su otišle na kupanje na lokalnu plažu.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI