MILJANA ULAZI S BEBOM U ZADRUGU 2, EVO ZA KOLIKI HONORAR?!

Miljana Kulić je potpisala ugovor da sa bebom učestvuje u drugoj sezoni “Zadruga” za mjesečni honorar od 10.000 eura.

Iako se Ivan Marinković, sa kojim je Nišlijka zatrudnila, protivi da njegov sin uđe u rijaliti, Kulićka je riješila da se s nasljednikom takmiči u Pinkovom šouu. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a več u septembru će ona i njena beba postati zadrugari.

Miljana je tražila i dobila mjesečno 10.000 eura, od kojih je 2.000 namijenjeno njenom budućem sinu Željku Kuliću. Ona je planirala da otvori račun za nasljednika, na koji će svake nedjelje od svog honorara uplaćivati 500 eura. Insistirala je da u rijaliti uđu tek kada joj sin napuni 40 dana. Osim toga, zahtijevala je da ona i beba imaju zasebnu prostoriju da bi izbjegli buku koja je neminovna u rijalitiju – otkriva izvor i dodaje da kamere neće noću snimati Miljaninu sobu da bi ona i njen sin imali malo privatnosti.

– S producentima se dogovorila da ona i beba ne moraju sve vrijeme da budu sa ostalim učesnicima, več samo dok su uključenja uživo. Osim toga, Kulićka če imati pomoć bebisiterke i pedijatrijske sestre – zaključuje izvor.

(Espreso)

 

 

 

 

Iako se Ivan Marinković, sa kojim je Nišlijka zatrudnela, protivi da njegov sin uđe u rijaliti, Kulićeva je rešila da se s naslednikom takmiči u Pinkovom šouu. Miljana bi trebalo da se porodi 8. avgusta, a več u septembru će ona i njena beba postati zadrugari.

 

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI