Miljana, Marija i Željko ponovo u Zadruzi! Evo šta se desilo sa kaznom zbog diskvalifikacije!

Najkontroverzniji rijaliti trio, koji čine Marija Kulić, njena kćerka Miljana i beba Željko, ulaze u „Zadrugu 3“ koja počinje 6. septembra!

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je Kulićke, ali i Zoricu Marković u centru Beograda, ispred zgrade u kojoj se nalazi advokatska kancelarija. U njoj su se, kako smo kasnije saznali, odvijali pregovori između Nišlijki i predstavnika „Pinka“.
Miljana Kulić bila je prilično iznenađena kada smo joj saopštili da smo ih uslikali, te da znamo pouzdano da će ponovo biti dio „Zadruge“. Najprije je rekla da je na nekom sastanku, te da će nas pozvati kasnije, ali je nakon našeg insistiranja ipak priznala.

– Tačno je! Postigle smo dogovor i ulazimo u „Zadrugu 3“. Kao i u prošloj sezoni, bićemo u Imaginarijumu mama, Željko i ja. Naravno da ulazi i moj sin, ne bih bez njega ni ulazila. Opet ćete nas gledati i to je sve što mogu da vam kažem – rekla je za „Alo!“ Miljana.

Na pitanje kako su riješili tužbe nastale diskvalifikacijom iz prethodne „Zadruge“, kada je fizički nasrnula na Matoru, zbog čega je bila izbačena iz šoua, kratko nam je rekla:

– To su naši advokati sredili s „Pinkom“. Sve je u redu i nikom ništa ne dugujemo, a tužbi neće biti – rekla je za „Alo!“ Miljana Kulić.

Zorica Marković otkrila je za „Alo!“ da je majku i kćerku srela slučajno ispred zgrade u Krunskoj ulici, te da sama još nije donijela odluku o ulasku u novu sezonu, pošto još nije dobila konkretnu ponudu.
– Zvali me jesu, ali se nismo dogovorili. Nisam potpisala ugovor jer ne znam da li ću im ja odgovarati u konceptu koji su zamislili. Naravno, odluku da li ulazim donijeću kad budem čula konkretnu ponudu, a to se još nije desilo – kaže za „Alo!“ Zorica Marković, koja nam je takođe potvrdila da su Marija i Miljana već sve dogovorile.

– Ja sam tu bila u privatnoj posjeti, a njih dvije su došle kod advokata, kako bi se dogovorile oko ulaska. Rekle su mi da će ući. Njih dvije su stvorene za rijaliti i mislim da bez njih nema dobrog šou programa – kaže Markovićka.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI