Miljana Kulić mora da ispuni jedan uslov ako želi da uđe u Zadrugu 3!

Miljana Kulić već godinama unazad provodi svoj život u rijalitijima, a od ovog septembra će se možda ponovo naći u Bijeloj kući.


Naime, kako mediji prenose, da bi Kulićka ušla u treću sezonu “Zadruge” , moraće da nađe dečka.

Prošle sezone je u kuću ušla sa majkom i sinom Željkom, a ove godine će morati da nađe dečka.

– Miljana je prošle sezone dva puta bježala iz rijalitija i poslije je bila diskvalifikovana i do kraja se više nije vraćala u Bijelu kuću, međutim ona je odličan rijaliti igrač i uvijek može da podigne gledanost, a ima i veliki broj ljudi koji je podržava – naveo je izvor za medije.
– Otkad je dobila poziv, Kulićka se svim silama trudi da nađe dečka koji će želiti da uđe sa njom u rijaliti, ali joj to ne polazi za rukom. Ona je pokušala nekoliko puta i da se čuje sa bivšim momkom Lazarom Čolićem Zolom, ali on nije želio nikakav kontakt sa njom. Kada je od njega odustala, na moru u Crnoj Gori bacila se u promet. Upoznala je jednog dečka kog je pokušala da „obrlati“ obećavajući mu lagodan život i popularnost, ali on je ipak odustao.

– Ona ne odustaje jer njoj život u ovakvom šou-programu veoma prija, a i potreban joj je novac. Produkcija joj je dala još tri nedjelje da nađe nekog ko će da uđe sa njom, a ako to ne uspije, moraće da nađe novi način kako da se uvuče u rijaliti koji počinje u septembru ove godine – rekao je izvor.

(Informer)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI