Miljana Kulić korigovala svoj izgled, pa pobjegla kako ne bi platila!

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić po izlasku iz „Zadruge“ riješila je da poradi na fizičkom izgledu, zapravo je željela da sredi zube. Kako saznaje „Scena“, Miljana je otišla u jednu ordinaciju u Nišu.
– Nakon što su joj ustanovili šta sve treba da se uradi kako bi imala blistav osmijeh, prihvatila je ponudu da joj urade potpuno nove implantate u gornjoj i donjoj vilici. Objasnila im je da će sve platiti tek kada sve bude gotovo. Skoro svaki dan je dolazila kod zubara dok sve nije bilo završeno, a kada je dobila blistav osmijeh i željeni efekat, shvatila je da nema novca da plati – kaže izvor i dodaje:

– Prvo je zaposlenima u ordinaciji rekla kako će doći sutradan da plati, a kada se nije pojavila, stomatolog ju je pozvao, da bi Miljana počela da se pravda. Prvo je rekla kako nema novca da plati, a potom da će sve regulisati kada bude dobila novac koji joj duguju mnogi ljudi. Međutim, ni mjesec dana kasnije to se nije dogodilo, kaže izvor.
Kada smo pozvali Miljanu kako bismo provjerili priču našeg izvora, ona se nije odazivala na naše pozive niti odgovarala na poruke koje smo joj slali tim povodom.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI