MILJANA KULIĆ KONAČNO PRIZNALA ISTINU O KOCKANJU, DUGOVIMA I ZOLI!

Velika prašina se podigla oko toga što je Lazar Čolić Zola navodno navukao Miljanu Kulić na kocku, te je rijaliti zvijezda riješila da otkrije o čemu se tu zapravo radi.
– Ma sve je bilo sasvim slučajno. Zola i ja smo u jednom kafiću pili kafu i čekali čovjeka od kog smo iznajmili stan. On je iz Prokuplja, pa je trebalo da dođe u Niš. Preko puta kafića je kockarnica, pa smo poželjeli, dok čekamo, da se prisjetimo kako je bilo u “Zadruzi”. Ja sam uložila 6.000, a Zola 5.000 dinara i dobili smo 54.000 dinara. A onda mi je Zola održao predavanje. Rekao mi je da je dobitak čista navlakuša kako bih nastavila dalje, ali to ne dolazi u obzir! – počela je priču Miljana, a zatim dodala:

– Zaprijetio mi je da više nikada ne odem da se kockam. Rekao mi je: “Kunem ti se u majku, ako vidim da se opet kockaš, ostaviću te!” Ozbiljno je mislio i ne pada mi na pamet da ikad više iskušavam sreću na taj način!

Kulićka je istakla da njenoj majci Mariji u rijalitiju samo pune glavu, te da na Čolićeve navodne dugove ne treba trošiti riječi.
– Zola je bio dužan 1.500 eura za pjesmu i čim je izašao iz “Zadruge”, on je to vratio. Više dugova nema, sve ostalo je prazna priča. Vjerujte, on na računu ima više para od mene. To su pare od njegovih ranijih nastupa. Sve priče o bankrotu su veži-mačku-o-rep! Mi živimo od njegovih para, on meni uopšte ne dozvoljava da trošim svoje pare. Ma ne dozvoljava mi čak ni kafu da platim. Kaže, taman posla, muškarac treba da plaća i izdržava ženu. Kakvi dugovi, kakvi bakrači! Nema šanse da on mene iskorištava – zaključila je Miljana, podvlačeći da poslije Ivana Marinkovića više nikome neće dopustiti da je prevari.

(Pulsonline)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI