Miljana Kulić i Zola nakon diskvalifikacije snimili lajv: Brisao nos novčanicom od 500 eura! (VIDEO)

Već iskusni rijaliti igrači Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola diskvalifikovani su prije nekoliko dana iz rijalitija “Zadruga 3”.
Ovoga puta njih dvoje odlučili su da se svojim fanovima obrate u prvom live prijenosu, koji su okačili na Lazarov Jutjub kanal.

Njihovo ponašenje u prvom obraćanju fanovima bilo je krajnje skandalozno.

“Izašla sam za Zolom. Nalazimo se u jednom hotelu. Rekla sam mu da ću doći. Mene ljudi vole jer sam prizemna, ja sam Miljana Kulić. On ne želi da se slika sa ljudima na ulici (smijeh)! Sve je naučio od mene… Rekla sam da sam kraljica rijalitija, on sad kaže da je Tito”, pričala je Nišlijka.

“Glumila sam da ne volim Zolu tri mjeseca, lagala sam cijelu naciju, i sebe, i majku. Nikad nisam prestala da ga volim. Pišite nam šta želite od nas, to nas zanima sve… Znam šta ljude interesuje, teme o intimnim odnosima”, nadovezala se ona, a Zola je u jednom trenutku na šok mnogih obrisao nos novčanicom od 500 eura.
“Uhvatila me nešto prehlada… (smijeh) Sad će da komentarišu: ‘Kakva je ovo seljačina”, prokomentarisao je on, pa nastavio: “Želimo da napravimo naš mini rijaliti, da li ste za tu opciju? Ja sam Tito, Miljana je moja Jovanka. Imamo velike planove za budućnost. Trinaest mjeseci sam bio u rijalitiju, a nisam dinara uzeo”, naglasio je, između ostalog, Zola.

Narod su ostavili u šoku svojim vrijeđanjem, svađom i omalovažavanjem, nakon čega su izjavili da pokreću svoj rijaliti.

Cjelokupno skandalozno obraćanje možete pogledati na snimku ispod.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI