Milica Todorović raskinula sa dečkom poslije 5 godina veze!

Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović raskinuli su vezu koja je trajala 5 godina, iako se spekulisalo da će stati na “ludi kamen”.

Par već dva mjeseca nije u vezi, a pjevačica je zamolila Miloša da spakuje stvari i izađe iz stana u kom su živjeli zajedno dok je ona na turneji.
PR Milice Todorović potvrdila je da je došlo do raskida, a kao razlog pominju se nepomirljive razlike po pitanju budućnosti. Posljednju njihovu zajedničku fotku Milica je objavila u maju.

Milica i Miloš bili su u vezi više od pet godina. Prije romanse sa Todorovićekm bio je u braku sa crnogorskom pjevačicom Andreom Demirović, sa kojom ima sina, a njihova brakorazvodna parnica trajala je nekoliko mjeseci.

– Do samog rođenja našeg djeteta, osjećala sam se sretno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosjetljivijem trenutku svake žene, mjesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet mjeseci moje trudnoće, živjela u zabludi – rekla je Andrea jednom prilikom, dok je odluka Milice da bude sa tada još uvijek oženjenim muškarcem u vezi naišla na lavinu negativnih komentara.

(Alo)

Podijeli sa prijateljima

KOMENTARI